Reisgids in het Leven – Life Coach

“Het Leven” heeft geen route beschijving of reisschema om te volgen. Soms is het niet duidelijk welk besluit je bij je bestemming brengt of wat uberhaupt je volgende bestemming is.

Herken je dit? 

Amy Ruiters werkt als reisgids in het leven. In 1 op 1 coaching zorgt ze dat je je bestemming bereikt. Vanuit haar opleiding in life-coaching en haar ervaringen als trainer & reiziger in persoonlijke ontwikkelings programma’s neemt ze je mee om je eigen avontuur te creeren en te groeien als persoon. 

Onze missie
is om voor ieder die zijn weg zoekt je met​​ een toegankelijk en effectief programma te inspireren, te verbinden, en om je te verwonderen over de wereld.
Onze visie

is een wereld waarin iedereen straalt, ‘dagelijks leven’ een avontuur is en bewustzijn & liefde ons leiden in onze verbinding in alles wat we doen. 


Ervaringen

Coaching Training

Amy is opgeleid tot bewustzijnscoach in een 16daagse training  . In deze professionele coachopleiding heeft zij  communicatie & coachingsvaardigheden ontwikkeld. Van het luisteren op verschillende niveaus tot open vragen stellen & ruimte bieden. 


Reizen en Univeristeit

Op 18 jarige ging Amy voor het eerst backpacken in Zuid-Oost Azië. Een 3-jarige bachelor in Cultuurwetenschappen volgde. Hierna vertrok ze voor 4 maanden naar Nepal en recent is ze afgestudeerd in haar Master Toerisme & Cultuur. Amy neemt een “reisgids” aan ervaring mee in haar bedrijf.

Werk

In Nepal werkte Amy als intern bij MyQuest Foundation, zij faciliteren persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Met lokale collega’s herschreven ze de 6daagse training voor de lokale jongeren. Terug in Nederland ontwikkelde ze daarna een jongeren persoonlijk ontwikkelingstraining samen met Charles Ruiters. 

Reizen & Persoonlijke Ontwikkeling 

Retraites, bezinningsreizen en meditatie kloosters worden steeds populairder én steeds duurder… “Jezelf vinden” op reis en persoonlijke groei hoeft gelukkig niet zo duur te zijn. Wij maken het effect van die prachtige ervaringen beschikbaar voor alle reizigers! Of je nu net klaar bent met de middelbare school of universiteit, een sabbatical neemt of op familievakantie gaat. Even “uit het dagelijks leven” stappen schept de perfecte context om stil te staan bij jezelf, om je af te vragen “waar sta ik nu, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe?”

Interesse? 

Over Amy Ruiters