Beste,

Graag vraag ik je aandacht voor het volgende. Ik ga van 1 november tot 21 februari naar Kathmandu, Nepal. Ik ga hier op vrijwillige basis werken aan een persoonlijke-leiderschaps training voor Nepalese straatjongeren. Ik doe dit vanuit mijn visie dat iedereen een sparkle in zich heeft en ik wil ze laten stralen! In Nepal werk ik voor de non-profit organisatie Mountain Child Care. MCC wil de jongeren in contact brengen met hun visie voor de toekomst en gelooft dat ze de kracht en unieke talenten hebben om deze waar te maken. Het gaat hier om jongeren van 16 t/m 23 jaar die leven in de twee grootste steden van Nepal: Kathmandu en Pokhara.

Om deze jongeren te helpen heeft MCC de QuestTrek® samen met het na-traject, de QuestTribe, als een persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld. De QuestTrek is een 6-daagse trektocht door de Himalayas waarbij technieken als Theory U, motivativational interviewing en Co-actieve coaching worden ingezet om authenticiteit, bewustzijn en innerlijke motivatie te ontwikkelen met het zicht op een toekomst plan. De QuestTribe is een vervolg programma om de jongeren verder te supporten in het integreren van de nieuwe inzichten en doelen.

Samen met het lokale trainersteam ga ik de QuestTribe groeps-coaching verbeteren om zo de jongeren nog beter te begeleiden. Om me in te leven, ga ik zelf ook de 6 daagse QuestTrek volgen. Hiervoor wil ik een mooi bedrag ophalen waarmee ik zowel de organisatie als de Nepalese jongeren kan ondersteunen. Mijn vraag is of je mij wil sponseren voor Mountain Child Care. Het sponsergeld staat vanzelfsprekend los van mijn eigen bijdrage aan kost & inwoning e.d.  Op 11 maart geef ik voor alle sponsoren een workshop die aansluit bij mijn verrichte werk in Nepal en een presentatie over deze ervaring. Mijn ervaringen en reis zijn te volgen op mijn website amyruiters.com, hier zal ook meer informatie te vinden zijn.

Wil je mij sponseren? Via rekening ten naam van A.F.P. Ruiters Iban NL69INGB0001685414 o.v.v. Nepal MCC

Wil je als bedrijf vermeld worden als sponsor op mijn website dan hoor ik dat graag.

Meer informatie over MCC:  https://www.facebook.com/MountainChildCare/?epa=SEARCH_BOX  http://www.mountainchildcare.org/

Nog vragen? Email gerust naar amyruiters97@gmail.com of bel 06-49639040

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun en aandacht!

Met vriendelijke groet,

Amy Ruiters

#

Comments are closed