Mijn naam is Amy Ruiters, shocker Ik weet het. Ik ben 22 jaar oud terwijl ik dit schrijf, maar zoals mijn moeder altijd zegt: ‘ Ik ben alle leeftijden die ik ooit ben geweest. ’. Sommigen die dit lezen, kennen mij misschien al, terwijl anderen ervoor kiezen om deze pagina te ontdekken met nog geen beeld van het meisje achter de blogs.

Nou dit ben ik: ik ben een gelukkig mens. Ik koos de naam ” Amy Ruiters- Amazed by the world, omdat ik ook echt heerlijk amazed ben door de wereld om me heen! Ik ben de persoon die zal lachen als ik kleurrijke bloemen zie, ik ren achter een vlinder aan en ik stop wanneer de wolken en het licht perfect zijn uitgelijnd voor een foto. Ik help iemand die het nodig heeft en zal achter je aan rennen als ik zie dat je je portemonnee hebt laten vallen. Ik ben down to earth, hardwerkend en toegewijd in alles wat ik doe.

Ik geloof echt dat ik alles kan doen! Ja, ik ben die irritante vriend met de positieve instelling. Ik ben geen super-naïeve dromer, misschien een beetje een dromer en geloof in de goedheid van mensen, maar ik gebruik mijn hersenen. Ik ben sociaal en zet anderen voor mezelf. Soms irriteer ik mezelf aan hoe hippie ik kan klinken, zoals nu, maar ik beschouw mezelf als een new-age-hippie: ruimdenkend en natuurliefhebbend maar toch volledig geïntegreerd in de samenleving en in staat om normaal te doen … soms in ieder geval haha.

Ik ben wie ik ben vanwege mijn geweldige omgeving (en opvoeding) en vanwege de keuzes die ik maak. Ik denk dat ik best veel geluk heb in het leven en hier ben ik ook erg dankbaar voor. Mijn vader is een Bewustzijnscoach en dankzij hem kon ik de ‘Bewustzijnstrainingen’ van CCI volgen toen ik 15 jaar oud was. Ik ben een coach, wat betekent dat als mijn vrienden zouden strugglen, ik ze geen advies geef … maar ik stel de meest irritante vraag die (hopelijk) hen het inzicht zal geven om hun struggle zelf op te lossen . Over mijn moeder kan ik vertellen dat zij de meest creatieve persoon is die ik ken. Ze leerde me te genieten van de kleine dingen en dat bewonder ik aan haar. Dat gezegd hebbende, mijn ouders zijn allebei grote muziekfans en zijn nogal de avonturiers. Ik kan eerlijk zeggen dat het vanwege hun vrije en liefdevolle opvoeding is dat mijn broer, zus en ik hebben geleerd om onafhankelijke, sterke en open-minded mensen te zijn.

Terug naar mij: ik heb Arts & Culture gestudeerd met een major in Knowledge&Technology. Ik heb dit niet gedaan omdat het me een goedbetaalde baan zou bezorgen … want spoiler alert,dat zit er niet echt in. Ik heb ervoor gekozen omdat ik het super interessant vond. Naast de universiteit is mijn leven gevuld met scouting, zingen in de douche, mountainbiken met mijn vader, dansen in de kroeg met vrienden, speciaal biertjes proeven in ‘Café de Zwaan’ – waar ik 7 jaar heb gewerkt, boeken lezen, af en toe wat knutselen met mijn moeder, kickboksen, hardlopen etc.

Ik kreeg voor het eerst het backpackvirus nadat ik 2 weken met Worldmapping naar Uganda ben geweest. Daarna besloot ik om een ​​tussenjaar na de middelbare school te nemen en meer van de wereld te ontdekken, en dus heb ik 2,5 maanden gebackpackt door Zuidoost-Azië . Sindsdien heb ik Europa verkend met korte tripjes. In 2018 besloot ik Nederland te verlaten en 6 maanden op Erasmus naar Engeland te gaan. Bij aankomst werd ik verliefd op de mensen en (pub) cultuur. Terug in Nederland probeer ik nog steeds op de bus te springen om naar de UK te gaan wanneer ik kan.

En … nu zijn we hier. Nog maar even en dan vertrek ik naar Nepal! Nadat mijn vader kort de optie Nepal liet vallen was ik al verkocht. Binnen twee weken na het ontdekken, onderzoeken en opgewonden raken boekte ik mijn ticket! Het is bijna tijd om te vertrekken, dus nu ben ik bezig met het opzetten van deze blog, de eerste van vele. Oh, en ik heb besloten om in april naar Australië te gaan tot … nou wie weet.

Denk dat ik wel genoeg over mezelf heb gepraat maar vragen zijn altijd welkom, ik hou namelijk best wel van kletsen.Ook al was het schrijven over wie ik ben, best een uitdaging.


Tot de volgende blog

#

Comments are closed